Un dulce sănătos pe care îl poți mânca la orice oră fără să ai regrete.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ungem o formă de tartă (diametru 22-24cm) cu uleiul de cocos topit o înfăinăm bine și o dăm la frigider.
Prăjim caju și semințele de dovleac într-o tigaie (fără ulei) apoi le mărunțim într-un robot.
Semințele de susan le prăjim și le amestecăm în făina de caju și dovleac.
Adăugăm scorțișoara și sarea.
Curmalele le facem pastă cu ajutorul unui robot și le adăugăm la ingredientele uscate.
Frământăm aluatul pentru câteva minute.
Formăm un disc puțin mai mare decât diametru formei ,îl așezăm în formă și îl aplatizăm astfel încât să acopere și pereții.
Lăsăm crusta la frigider cât preparăm crema.
Amestecăm pudra de Matcha cu iaurtul de nucă de cocos pâna se omogenizează apoi adăugăm siropul de agave și pudra de vanilie.
Se răcește crema pentru câteva minute la frigider (maxim 5 minute).
Laptele de cocos îl punem într-un vas și adăugăm agăr agăr se amestecă bine cu un tel și se fierbe 1 minut (se amestecă constant).
Adăugăm în amestecul de iaurt laptele de cocos în 4 reprize,după fiecare repriză amestecăm energic cu un tel.
Se umple tarta (crusta) cu crema formată, se nivelează ușor sau se fac diferite forme și se bagă la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Inainte de a fi servită se ornează.
Ingrediente
Indicații
Ungem o formă de tartă (diametru 22-24cm) cu uleiul de cocos topit o înfăinăm bine și o dăm la frigider.
Prăjim caju și semințele de dovleac într-o tigaie (fără ulei) apoi le mărunțim într-un robot.
Semințele de susan le prăjim și le amestecăm în făina de caju și dovleac.
Adăugăm scorțișoara și sarea.
Curmalele le facem pastă cu ajutorul unui robot și le adăugăm la ingredientele uscate.
Frământăm aluatul pentru câteva minute.
Formăm un disc puțin mai mare decât diametru formei ,îl așezăm în formă și îl aplatizăm astfel încât să acopere și pereții.
Lăsăm crusta la frigider cât preparăm crema.
Amestecăm pudra de Matcha cu iaurtul de nucă de cocos pâna se omogenizează apoi adăugăm siropul de agave și pudra de vanilie.
Se răcește crema pentru câteva minute la frigider (maxim 5 minute).
Laptele de cocos îl punem într-un vas și adăugăm agăr agăr se amestecă bine cu un tel și se fierbe 1 minut (se amestecă constant).
Adăugăm în amestecul de iaurt laptele de cocos în 4 reprize,după fiecare repriză amestecăm energic cu un tel.
Se umple tarta (crusta) cu crema formată, se nivelează ușor sau se fac diferite forme și se bagă la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Inainte de a fi servită se ornează.