Tarta cu ricotta si zmeura liofilizata. Din punctul meu de vedere este o reteta de vis, am facut 2 intr-o saptamana si cu toate astea, nu mai exista nici macar o felie. Se face extrem de rapid si de usor, o recomand rece, cu fructe si fulgi de migdale.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incalzim cuptorul la 170°C.
Separam ouale. Albusurile le mixam cu praful de sare si zaharul pana devin spumoase.
Intr-un bol punem galbenusurile, ricotta, iaurtul, vanilia, grisul si mixam pana se omogenizează bine, după care adăugăm albușurile și încorporăm cu mișcări ușoare de sus în jos.
Adaugam zmeura in compozitie si o incorporam usor cu ajutorul unei spatule pentru a nu se sfarma.
Tapetam cu hartie de copt o tava cu diametrul de 25 cm si turnam compozitia in ea. Coacem tarta timp de 50-55 mininte la 170°C, caldura sus-jos.
Recomad servirea ei rece, cu fulgi de migdale si zmeura.
Ingrediente
Indicații
Incalzim cuptorul la 170°C.
Separam ouale. Albusurile le mixam cu praful de sare si zaharul pana devin spumoase.
Intr-un bol punem galbenusurile, ricotta, iaurtul, vanilia, grisul si mixam pana se omogenizează bine, după care adăugăm albușurile și încorporăm cu mișcări ușoare de sus în jos.
Adaugam zmeura in compozitie si o incorporam usor cu ajutorul unei spatule pentru a nu se sfarma.
Tapetam cu hartie de copt o tava cu diametrul de 25 cm si turnam compozitia in ea. Coacem tarta timp de 50-55 mininte la 170°C, caldura sus-jos.
Recomad servirea ei rece, cu fulgi de migdale si zmeura.