Am asortat câteva roșii cu cheddar aromat și brânză cremoasă cu mucegai albastru. Aromele s-au completat de minune și a rezultat o tartă delicioasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecă făina de spelta integrală cu crema de brânză, untul si sarea. Adaugă 2 lingurițe de apă rece și amestecă bine, iar dacă strângi aluatul în pumn și nu se lipește, adaugă și celelalte 2 lingurițe de apă. Întinde aluatul și apoi așează-l într-o tavă de tartă.
Amestecă ouăle cu un tel și adaugă lapte, oregano, cimbru, sare și piper. Completează cu brânza cheddar și blue cheese și apoi golește tot conținutul în tavă, peste aluat.
Taie roșiile în felii subțiri și apoi decorează tarta cu ele. Dă tarta la copt, la 200 de grade, pentru 10 minute si apoi redu temperatura la 170 de grade pentru 15 minute. Înainte de a servi, las-o să se odihnească puțin. Se poate servi călduță, dar și rece, de la frigider, cu busuioc proaspăt presărat deasupra.
Ingrediente
Indicații
Amestecă făina de spelta integrală cu crema de brânză, untul si sarea. Adaugă 2 lingurițe de apă rece și amestecă bine, iar dacă strângi aluatul în pumn și nu se lipește, adaugă și celelalte 2 lingurițe de apă. Întinde aluatul și apoi așează-l într-o tavă de tartă.
Amestecă ouăle cu un tel și adaugă lapte, oregano, cimbru, sare și piper. Completează cu brânza cheddar și blue cheese și apoi golește tot conținutul în tavă, peste aluat.
Taie roșiile în felii subțiri și apoi decorează tarta cu ele. Dă tarta la copt, la 200 de grade, pentru 10 minute si apoi redu temperatura la 170 de grade pentru 15 minute. Înainte de a servi, las-o să se odihnească puțin. Se poate servi călduță, dar și rece, de la frigider, cu busuioc proaspăt presărat deasupra.