Tarta cu rubarba (revent)

AutorJakab Attila 15.04.1992
DificultateIntermediar

Pentru un refresh

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 25 cozi de rubarba
 100 gr zahar brun
 2 oua
 220 gr zahar
 330 gr faina alba de grau
 1 l lapte
 1 zahar vanilat
 putina grasime animala

Mod de preparare:

1

Cojim rubarba, o tocăm în bucăți de 1 cm și se presară cu zahăr brun după gust. Într-un bol , bateți ouăle, adaugand zaharul si zaharul vanilat pana la obtinerea unei compozitii fine. Adăugați treptat încă un litru de lapte și 330 g de făină. La sfârșit obținem o masă asemănătoare celei pentru clătite.

2

Puneți rubarba într-o tavă unsă bine cu grasime/untura și turnați peste aluatul. Se coace în cuptor de 180 de grade până se observati o culoare bruna aurie.

Ingrediente

 25 cozi de rubarba
 100 gr zahar brun
 2 oua
 220 gr zahar
 330 gr faina alba de grau
 1 l lapte
 1 zahar vanilat
 putina grasime animala

Indicații

1

Cojim rubarba, o tocăm în bucăți de 1 cm și se presară cu zahăr brun după gust. Într-un bol , bateți ouăle, adaugand zaharul si zaharul vanilat pana la obtinerea unei compozitii fine. Adăugați treptat încă un litru de lapte și 330 g de făină. La sfârșit obținem o masă asemănătoare celei pentru clătite.

2

Puneți rubarba într-o tavă unsă bine cu grasime/untura și turnați peste aluatul. Se coace în cuptor de 180 de grade până se observati o culoare bruna aurie.

Tarta cu rubarba (revent)