O reteta delicioasa!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam faina cu untul si un praf de sare pana obtinem un pesmet.
Distribuim pesmetul format in tava, apoi bagam tava la frigider si continuam cu compozitia.
Punem ouale cu un praf de sare intr-un bol incapator si le batem usor cu un tel pana le omogenizam (ca pentru omleta). Adaugam piper, apoi smantana, mustarul si coaja de la o lamaie si amestecam bine totul.
Rupem sparanghelul de unde „se cere”. Luam firul de sparanghel de varf si capat si flexam. Tija de va rupe de unde sparanghelul este fraged. Partea de la baza care ne ramane este fibroasa si nu se consuma ca atare.
Scoatem tava cu blatul fals de la frigider, turnam compozitia cu ou si smantana, apoi adaugam sparanghelul crud.
Coacem la cuptorul preincalzit la 170°C pentru 45 de minute.
Taiem felii si savuram tarta calda sau rece cu zeama de lamaie pe deasupra.
Ingrediente
Indicații
Amestecam faina cu untul si un praf de sare pana obtinem un pesmet.
Distribuim pesmetul format in tava, apoi bagam tava la frigider si continuam cu compozitia.
Punem ouale cu un praf de sare intr-un bol incapator si le batem usor cu un tel pana le omogenizam (ca pentru omleta). Adaugam piper, apoi smantana, mustarul si coaja de la o lamaie si amestecam bine totul.
Rupem sparanghelul de unde „se cere”. Luam firul de sparanghel de varf si capat si flexam. Tija de va rupe de unde sparanghelul este fraged. Partea de la baza care ne ramane este fibroasa si nu se consuma ca atare.
Scoatem tava cu blatul fals de la frigider, turnam compozitia cu ou si smantana, apoi adaugam sparanghelul crud.
Coacem la cuptorul preincalzit la 170°C pentru 45 de minute.
Taiem felii si savuram tarta calda sau rece cu zeama de lamaie pe deasupra.