Ce spuneti de o tarta simpla si plina de arome? Adaugati o cupa de inghetata peste felia de tarta si totul devine perfect!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregatim o tava de dimensiuni mici- 18 cm . Amestecam rapid toate ingredientele pentru blat. Invelim aluatul obtinut in folie alimentara si-l lasam la rece 30 de minute. Dupa cele 30 de minute scoatem aluatul si incalzim cuptorul la 180 de grade.
Intindem aluatul subtire si -l intindem in tava. Intepam aluatul cu furculita din loc in loc.
Pentru crema amestecam toate ingredientele ( fara zmeura) si turnam compozitia peste blat. Adaugam apoi bucatile de zmeura peste si coacem tarta la 180 de grade pentru 35-40 de minute, pana capata o culoare aurie. Nu se serveste fierbinte !
Ingrediente
Indicații
Pregatim o tava de dimensiuni mici- 18 cm . Amestecam rapid toate ingredientele pentru blat. Invelim aluatul obtinut in folie alimentara si-l lasam la rece 30 de minute. Dupa cele 30 de minute scoatem aluatul si incalzim cuptorul la 180 de grade.
Intindem aluatul subtire si -l intindem in tava. Intepam aluatul cu furculita din loc in loc.
Pentru crema amestecam toate ingredientele ( fara zmeura) si turnam compozitia peste blat. Adaugam apoi bucatile de zmeura peste si coacem tarta la 180 de grade pentru 35-40 de minute, pana capata o culoare aurie. Nu se serveste fierbinte !