Tarta De Dovlecel

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Rapid, gustos si sanatos. Nu necesita alta descriere:D

ShareSave
O tarta bogata in vitamine
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare55 minuteTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 500 gr aluat de tarta
 2 dovlecei
 200 gr telemea
 200 ml smantana lichida
 3 cepe verzi
 1 legatura patrunjel
 3 oua
 ½ tsp sare, piper si fulgi de chili

Mod de preparare:

1

Pentru aluatul de tarta se recomanda unul facut in casa, dar pentru a grabi procesul se poate folosi si un aluat fraged din comert.

2

Aluatul se intinde si se pune in forma de tarta, dupa care se coace 10 minute la 170 grade C.

3

Intre timp amestecam branza cu ouale, frisca lichida, ceapa verde, patrunjelul si condimentele si mixam pana se incorporeaza toate ingredientele.

4

Scoatem aluatul din cuptor si incepem sa aranjam feliute de dovlecel peste aluat, urmand sa turnam compozitia lichida peste dovlecei.

5

Se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade C

Ingrediente

 500 gr aluat de tarta
 2 dovlecei
 200 gr telemea
 200 ml smantana lichida
 3 cepe verzi
 1 legatura patrunjel
 3 oua
 ½ tsp sare, piper si fulgi de chili

Indicații

1

Pentru aluatul de tarta se recomanda unul facut in casa, dar pentru a grabi procesul se poate folosi si un aluat fraged din comert.

2

Aluatul se intinde si se pune in forma de tarta, dupa care se coace 10 minute la 170 grade C.

3

Intre timp amestecam branza cu ouale, frisca lichida, ceapa verde, patrunjelul si condimentele si mixam pana se incorporeaza toate ingredientele.

4

Scoatem aluatul din cuptor si incepem sa aranjam feliute de dovlecel peste aluat, urmand sa turnam compozitia lichida peste dovlecei.

5

Se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade C

Note

Tarta De Dovlecel