Rapid, gustos si sanatos. Nu necesita alta descriere:D
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru aluatul de tarta se recomanda unul facut in casa, dar pentru a grabi procesul se poate folosi si un aluat fraged din comert.
Aluatul se intinde si se pune in forma de tarta, dupa care se coace 10 minute la 170 grade C.
Intre timp amestecam branza cu ouale, frisca lichida, ceapa verde, patrunjelul si condimentele si mixam pana se incorporeaza toate ingredientele.
Scoatem aluatul din cuptor si incepem sa aranjam feliute de dovlecel peste aluat, urmand sa turnam compozitia lichida peste dovlecei.
Se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade C
Ingrediente
Indicații
Pentru aluatul de tarta se recomanda unul facut in casa, dar pentru a grabi procesul se poate folosi si un aluat fraged din comert.
Aluatul se intinde si se pune in forma de tarta, dupa care se coace 10 minute la 170 grade C.
Intre timp amestecam branza cu ouale, frisca lichida, ceapa verde, patrunjelul si condimentele si mixam pana se incorporeaza toate ingredientele.
Scoatem aluatul din cuptor si incepem sa aranjam feliute de dovlecel peste aluat, urmand sa turnam compozitia lichida peste dovlecei.
Se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade C