fbpx

Tarta De Dovlecel

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Rapid, gustos si sanatos. Nu necesita alta descriere:D

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire55 minsTimp Total1 oră 15 mins

Ingrediente:

 500 g aluat de tarta
 2 dovlecei
 200 g telemea
 200 ml smantana lichida
 3 cepe verzi
 1 legatura patrunjel
 3 oua
 ½ linguriță(e) sare, piper si fulgi de chili

Mod de preparare:

1

Pentru aluatul de tarta se recomanda unul facut in casa, dar pentru a grabi procesul se poate folosi si un aluat fraged din comert.

2

Aluatul se intinde si se pune in forma de tarta, dupa care se coace 10 minute la 170 grade C.

3

Intre timp amestecam branza cu ouale, frisca lichida, ceapa verde, patrunjelul si condimentele si mixam pana se incorporeaza toate ingredientele.

4

Scoatem aluatul din cuptor si incepem sa aranjam feliute de dovlecel peste aluat, urmand sa turnam compozitia lichida peste dovlecei.

5

Se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade C

Ingrediente

 500 g aluat de tarta
 2 dovlecei
 200 g telemea
 200 ml smantana lichida
 3 cepe verzi
 1 legatura patrunjel
 3 oua
 ½ linguriță(e) sare, piper si fulgi de chili

Direcții

1

Pentru aluatul de tarta se recomanda unul facut in casa, dar pentru a grabi procesul se poate folosi si un aluat fraged din comert.

2

Aluatul se intinde si se pune in forma de tarta, dupa care se coace 10 minute la 170 grade C.

3

Intre timp amestecam branza cu ouale, frisca lichida, ceapa verde, patrunjelul si condimentele si mixam pana se incorporeaza toate ingredientele.

4

Scoatem aluatul din cuptor si incepem sa aranjam feliute de dovlecel peste aluat, urmand sa turnam compozitia lichida peste dovlecei.

5

Se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade C

Tarta De Dovlecel