Tartă dulce și sărată

AutorTeodora HG
DificultateÎncepător

O tartă simplă, dulce și puțin sărată în același timp, de savurat lângă o salată de primăvară!

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire35 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 200 gr făină
 90 gr unt
 1 ou întreg
 ½ tsp de sare
  ml apă rece
 50 gr porumb dulce
 1 ceapă mică
Din aceste cantități ies 2/ 3 porții.

Mod de preparare:

1

Se amestecă untul cu făină, oul și vârful de sare și apa.

2

Se spală și se taie ceapa în bucăți mici. Se adaugă peste compoziție ceapa și porumbul.

3

Se dă la frigider pentru 30 de minute.

4

Se pregătește tava cu unt.

5

Se dă la cuptor pentru 40 de minute la 180°C.

Ingrediente

 200 gr făină
 90 gr unt
 1 ou întreg
 ½ tsp de sare
  ml apă rece
 50 gr porumb dulce
 1 ceapă mică
Din aceste cantități ies 2/ 3 porții.

Indicații

1

Se amestecă untul cu făină, oul și vârful de sare și apa.

2

Se spală și se taie ceapa în bucăți mici. Se adaugă peste compoziție ceapa și porumbul.

3

Se dă la frigider pentru 30 de minute.

4

Se pregătește tava cu unt.

5

Se dă la cuptor pentru 40 de minute la 180°C.

Tartă dulce și sărată