fbpx

Tartă dulce și sărată

AutorTeodora HG
DificultateÎncepător

O tartă simplă, dulce și puțin sărată în același timp, de savurat lângă o salată de primăvară!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare35 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total1 oră 15 mins

Ingrediente:

 200 g făină
 90 g unt
 1 ou întreg
 ½ linguriță(e) de sare
  ml apă rece
 50 g porumb dulce
 1 ceapă mică
Din aceste cantități ies 2/ 3 porții.

Mod de preparare:

1

Se amestecă untul cu făină, oul și vârful de sare și apa.

2

Se spală și se taie ceapa în bucăți mici. Se adaugă peste compoziție ceapa și porumbul.

3

Se dă la frigider pentru 30 de minute.

4

Se pregătește tava cu unt.

5

Se dă la cuptor pentru 40 de minute la 180°C.

Ingrediente

 200 g făină
 90 g unt
 1 ou întreg
 ½ linguriță(e) de sare
  ml apă rece
 50 g porumb dulce
 1 ceapă mică
Din aceste cantități ies 2/ 3 porții.

Direcții

1

Se amestecă untul cu făină, oul și vârful de sare și apa.

2

Se spală și se taie ceapa în bucăți mici. Se adaugă peste compoziție ceapa și porumbul.

3

Se dă la frigider pentru 30 de minute.

4

Se pregătește tava cu unt.

5

Se dă la cuptor pentru 40 de minute la 180°C.

Tartă dulce și sărată