Pentru iubitorii de sushi aceasta reteta este perfecta, deoarece se poate pregati in doar 5 minute in confortul propriei bucatarii. Aveti nevoie doar de un furnizor de peste proaspat de maxima incredere, avand in vedere ca se consuma crud.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatam de coaja si scoatem samburele de la avocado si il taiem cubulete. File-ul de somon de toaca cubulete si el. Ceapa rosie, ardeiul, chives-ul si coaja de lime se toaca foarte marunt dupa care se amesteca toate ingredientele intr-un bol adaugand si uleiul de masline.
Ar fi necesar un inel metalic pe care sa il asezam pe farfurie, punem tartarul in inel, presam cu lingura pentru a elimina golurile si scoatem inelul. Daca nu aveti inel metalic, puteti taia un cerc dintr-o sticla de plastic.
Se serveste cu sos de soia sau cu zeama de lamaie, dupa preferinte. Puteti adauga de asemenea deasupra cateva seminte de susan.
Ingrediente
Indicații
Curatam de coaja si scoatem samburele de la avocado si il taiem cubulete. File-ul de somon de toaca cubulete si el. Ceapa rosie, ardeiul, chives-ul si coaja de lime se toaca foarte marunt dupa care se amesteca toate ingredientele intr-un bol adaugand si uleiul de masline.
Ar fi necesar un inel metalic pe care sa il asezam pe farfurie, punem tartarul in inel, presam cu lingura pentru a elimina golurile si scoatem inelul. Daca nu aveti inel metalic, puteti taia un cerc dintr-o sticla de plastic.
Se serveste cu sos de soia sau cu zeama de lamaie, dupa preferinte. Puteti adauga de asemenea deasupra cateva seminte de susan.