Terci de ovăz cu fructe și scorțișoară - mic-dejun ideal atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari!
Ingrediente:
40 gr Fulgi de ovăz mărunțiți
130 ml Apă/lapte
1 Banană
1 tsp Scorțișoară
Fructe la alegere
Mod de preparare:
1
Apa / laptele se pune peste fulgii de ovăz, se amestecă și se pun pe foc aproximativ 5-10 minute, pana când fulgii se umfla și capătă o consistenta cremoasa.
2
Apoi se iau de pe foc și se adaugă banana tăiată, scorțișoară și orice alte fructe aveți la îndemână.
3
Se amesteca și se poate servi atât cald cât și rece.
Ingrediente
40 gr Fulgi de ovăz mărunțiți
130 ml Apă/lapte
1 Banană
1 tsp Scorțișoară
Fructe la alegere
Indicații
1
Apa / laptele se pune peste fulgii de ovăz, se amestecă și se pun pe foc aproximativ 5-10 minute, pana când fulgii se umfla și capătă o consistenta cremoasa.
2
Apoi se iau de pe foc și se adaugă banana tăiată, scorțișoară și orice alte fructe aveți la îndemână.
3
Se amesteca și se poate servi atât cald cât și rece.