Terciul de ovăz este un mic dejun la care apelez de fiecare dată când nu am mult timp la dispoziție să gătesc. Este un mic dejun sățios și sănătos care îți furnizează toți nutrienții de care ai nevoie. Plus de asta, e foarte versatil și poți face diverse combinații care nu te vor lăsa să te plictisești.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun la fiert în apă fulgii, semințele de chia și in și se fierb până când compoziția se îngroașă.
După ce terciul a fiert, se adaugă laptele și se amestecă. Se așează compoziția într-un castron și deasupra se pun fructele preferate și unt de arahide sau alte nuci. Puteți adăuga și 2-3 pătrățele de ciocolată sau un sos de fructe/ciocolată.
Ingrediente
Indicații
Se pun la fiert în apă fulgii, semințele de chia și in și se fierb până când compoziția se îngroașă.
După ce terciul a fiert, se adaugă laptele și se amestecă. Se așează compoziția într-un castron și deasupra se pun fructele preferate și unt de arahide sau alte nuci. Puteți adăuga și 2-3 pătrățele de ciocolată sau un sos de fructe/ciocolată.