Terci de ovăz cu fructe și unt de arahide

AutorAndra
DificultateÎncepător

Terciul de ovăz este un mic dejun la care apelez de fiecare dată când nu am mult timp la dispoziție să gătesc. Este un mic dejun sățios și sănătos care îți furnizează toți nutrienții de care ai nevoie. Plus de asta, e foarte versatil și poți face diverse combinații care nu te vor lăsa să te plictisești.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de preparare10 minuteTimp total10 minute

Ingrediente:

 30 gr Fulgi de ovaz
 150 ml Apa
 5 gr Semințe de in
 5 gr Semințe de chia
 50 ml Lapte
 1 tbsp Unt de arahide
 Fructe la alegere

Mod de preparare:

1

Se pun la fiert în apă fulgii, semințele de chia și in și se fierb până când compoziția se îngroașă.

2

După ce terciul a fiert, se adaugă laptele și se amestecă. Se așează compoziția într-un castron și deasupra se pun fructele preferate și unt de arahide sau alte nuci. Puteți adăuga și 2-3 pătrățele de ciocolată sau un sos de fructe/ciocolată.

Ingrediente

 30 gr Fulgi de ovaz
 150 ml Apa
 5 gr Semințe de in
 5 gr Semințe de chia
 50 ml Lapte
 1 tbsp Unt de arahide
 Fructe la alegere

Indicații

1

Se pun la fiert în apă fulgii, semințele de chia și in și se fierb până când compoziția se îngroașă.

2

După ce terciul a fiert, se adaugă laptele și se amestecă. Se așează compoziția într-un castron și deasupra se pun fructele preferate și unt de arahide sau alte nuci. Puteți adăuga și 2-3 pătrățele de ciocolată sau un sos de fructe/ciocolată.

Terci de ovăz cu fructe și unt de arahide