Cum as putea numi acest bol ?
“O îmbrățișare intr-un bol!”
De ce ?Pentru ca aroma fructelor (para si gutuie) combinate sunt exact ca și o îmbrățișare. Perele și gutuile in combinatie cu scorțișoară și stafide merg de minune pe o vreme rece cu un terci cremos .💛🍐
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o craticioara am pus para si gutuia tăiate feliuțe, stafidele tocate și apa și am lăsat sa fiarbă pana ce aproape a scăzut apa de tot.
Apoi am adăugat untul și scorțișoara și am lăsat la foc mic pentru încă 5 minute .
Separat am pus laptele la fiert, când a început sa fiarbă am adăugat fulgii de ovăz și am lăsat sa fiarbă timp de 5 minute amestecând din când în când pentru a nu se prinde.
Intr-un bol am adăugat terciul și fructele caramelizate .
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Într-o craticioara am pus para si gutuia tăiate feliuțe, stafidele tocate și apa și am lăsat sa fiarbă pana ce aproape a scăzut apa de tot.
Apoi am adăugat untul și scorțișoara și am lăsat la foc mic pentru încă 5 minute .
Separat am pus laptele la fiert, când a început sa fiarbă am adăugat fulgii de ovăz și am lăsat sa fiarbă timp de 5 minute amestecând din când în când pentru a nu se prinde.
Intr-un bol am adăugat terciul și fructele caramelizate .
Poftă bună!