Un terci delicios!

Ingrediente:
 3 tbsp fulgi de ovaz
 2  nuci
 50 ml lapte
 6  zmeure
Mod de preparare:
1
Intr-o cratita punem laptele la fiert cu fulgii de ovaz. Lasam pe foc cateva minute (3-4 minute).
2
In momentul in care observam ca fulgii au inceput sa absoarba laptele, oprim focul si il lasam la racit pentru cateva minute.
3
Intr-un bol punem terciul de ovaz, razuim nucile deasupra si decoram cu zmeura.
Ingrediente
 3 tbsp fulgi de ovaz
 2  nuci
 50 ml lapte
 6  zmeure
Indicații
1
Intr-o cratita punem laptele la fiert cu fulgii de ovaz. Lasam pe foc cateva minute (3-4 minute).
2
In momentul in care observam ca fulgii au inceput sa absoarba laptele, oprim focul si il lasam la racit pentru cateva minute.
3
Intr-un bol punem terciul de ovaz, razuim nucile deasupra si decoram cu zmeura.

