Un terci delicios!
Ingrediente:
3 tbsp fulgi de ovaz
2 nuci
50 ml lapte
6 zmeure
Mod de preparare:
1
Intr-o cratita punem laptele la fiert cu fulgii de ovaz. Lasam pe foc cateva minute (3-4 minute).
2
In momentul in care observam ca fulgii au inceput sa absoarba laptele, oprim focul si il lasam la racit pentru cateva minute.
3
Intr-un bol punem terciul de ovaz, razuim nucile deasupra si decoram cu zmeura.
Ingrediente
3 tbsp fulgi de ovaz
2 nuci
50 ml lapte
6 zmeure
Indicații
1
Intr-o cratita punem laptele la fiert cu fulgii de ovaz. Lasam pe foc cateva minute (3-4 minute).
2
In momentul in care observam ca fulgii au inceput sa absoarba laptele, oprim focul si il lasam la racit pentru cateva minute.
3
Intr-un bol punem terciul de ovaz, razuim nucile deasupra si decoram cu zmeura.