Terci de ovăz

AutorRamona ram
DificultateÎncepător

Terci de ovăz cu fructe și scorțișoară - mic-dejun ideal atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 40 gr Fulgi de ovăz mărunțiți
 130 ml Apă/lapte
 1 Banană
 1 tsp Scorțișoară
 Fructe la alegere

Mod de preparare:

1

Apa / laptele se pune peste fulgii de ovăz, se amestecă și se pun pe foc aproximativ 5-10 minute, pana când fulgii se umfla și capătă o consistenta cremoasa.

2

Apoi se iau de pe foc și se adaugă banana tăiată, scorțișoară și orice alte fructe aveți la îndemână.

3

Se amesteca și se poate servi atât cald cât și rece.

Ingrediente

 40 gr Fulgi de ovăz mărunțiți
 130 ml Apă/lapte
 1 Banană
 1 tsp Scorțișoară
 Fructe la alegere

Indicații

1

Apa / laptele se pune peste fulgii de ovăz, se amestecă și se pun pe foc aproximativ 5-10 minute, pana când fulgii se umfla și capătă o consistenta cremoasa.

2

Apoi se iau de pe foc și se adaugă banana tăiată, scorțișoară și orice alte fructe aveți la îndemână.

3

Se amesteca și se poate servi atât cald cât și rece.

Terci de ovăz