Terci din fulgi de ovăz cu afine

AutorDaianadaiana
DificultateÎncepător

Terci delicios si rapid.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 1 masura fulgi de ovaz
 3 masuri apa
 1 mana afine congelate
 1 banana coapta
 1 tbsp fulgi de cocos
 1 tsp ulei de cocos
 2 iaurt grecesc
 1 masura lapte rece
 1 tbsp seminte de in macinate
 5 felii caise

Mod de preparare:

1

Am pus la fiert apa cu afinele congelate.

2

Cand apa s-a incalzit am adaugat fulgii de ovaz si am amestecat 3-5 min, pana cand fulgii au absorbit apa.

3

Am adaugat laptele rece, pentru a se raci rapid si pentru ca terciul sa devina cremos.

4

Am adaugat ulei de cocos, banana pasata cu furculita, fulgii de cocos si am amestecat.

5

Am asezat iaurtul grecesc pe o parte, terciul pe o parte, semintele de in macinate si felii de caisa.

Ingrediente

 1 masura fulgi de ovaz
 3 masuri apa
 1 mana afine congelate
 1 banana coapta
 1 tbsp fulgi de cocos
 1 tsp ulei de cocos
 2 iaurt grecesc
 1 masura lapte rece
 1 tbsp seminte de in macinate
 5 felii caise

Indicații

1

Am pus la fiert apa cu afinele congelate.

2

Cand apa s-a incalzit am adaugat fulgii de ovaz si am amestecat 3-5 min, pana cand fulgii au absorbit apa.

3

Am adaugat laptele rece, pentru a se raci rapid si pentru ca terciul sa devina cremos.

4

Am adaugat ulei de cocos, banana pasata cu furculita, fulgii de cocos si am amestecat.

5

Am asezat iaurtul grecesc pe o parte, terciul pe o parte, semintele de in macinate si felii de caisa.

Terci din fulgi de ovăz cu afine