fbpx

Tigaie picanta și mămăligă

AutorAdrianaEfimov
DificultateÎncepător

Ceva să-ți încălzească macar gura daca nu și sufletul😂😁

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 200 g Cotlet de porc
 200 Fleică de porc
 200 g Ciuperci tăiate după preferință
 4 Roșii cherry mai mari
 3 Bulion
 3 Ulei
 Condimente după gust: sare, piper, piper cayenne (este ff picant), nucșoară
 330 ml Apa
 110 g Malai
 ½ linguriță(e) Sarw

Mod de preparare:

1

Călești porcul in uleiul de măsline, adaugi ciupercile, roșiile, bulionul și lași la foc mic până se gătesc și ciupercile. Asezonezi cu condimente după gust.

2

Am pus apa la fiert, am adăugat sarea și când a început apa sa clocotească am adăugat mălaiul in ploaie amestecând continuu cu un tel. Se lasa la fiert 5-7 min până se fierbe mălaiul. Se servește caldă alaturi de tigaia picantă!

3

Pofta buna!

Ingrediente

 200 g Cotlet de porc
 200 Fleică de porc
 200 g Ciuperci tăiate după preferință
 4 Roșii cherry mai mari
 3 Bulion
 3 Ulei
 Condimente după gust: sare, piper, piper cayenne (este ff picant), nucșoară
 330 ml Apa
 110 g Malai
 ½ linguriță(e) Sarw

Direcții

1

Călești porcul in uleiul de măsline, adaugi ciupercile, roșiile, bulionul și lași la foc mic până se gătesc și ciupercile. Asezonezi cu condimente după gust.

2

Am pus apa la fiert, am adăugat sarea și când a început apa sa clocotească am adăugat mălaiul in ploaie amestecând continuu cu un tel. Se lasa la fiert 5-7 min până se fierbe mălaiul. Se servește caldă alaturi de tigaia picantă!

3

Pofta buna!

Tigaie picanta și mămăligă