Tigaie picanta și mămăligă

AutorAdrianaEfimov
DificultateÎncepător

Ceva să-ți încălzească macar gura daca nu și sufletul😂😁

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 200 gr Cotlet de porc
 200 Fleică de porc
 200 gr Ciuperci tăiate după preferință
 4 Roșii cherry mai mari
 3 Bulion
 3 Ulei
 Condimente după gust: sare, piper, piper cayenne (este ff picant), nucșoară
 330 ml Apa
 110 gr Malai
 ½ tsp Sarw

Mod de preparare:

1

Călești porcul in uleiul de măsline, adaugi ciupercile, roșiile, bulionul și lași la foc mic până se gătesc și ciupercile. Asezonezi cu condimente după gust.

2

Am pus apa la fiert, am adăugat sarea și când a început apa sa clocotească am adăugat mălaiul in ploaie amestecând continuu cu un tel. Se lasa la fiert 5-7 min până se fierbe mălaiul. Se servește caldă alaturi de tigaia picantă!

3

Pofta buna!

Ingrediente

 200 gr Cotlet de porc
 200 Fleică de porc
 200 gr Ciuperci tăiate după preferință
 4 Roșii cherry mai mari
 3 Bulion
 3 Ulei
 Condimente după gust: sare, piper, piper cayenne (este ff picant), nucșoară
 330 ml Apa
 110 gr Malai
 ½ tsp Sarw

Indicații

1

Călești porcul in uleiul de măsline, adaugi ciupercile, roșiile, bulionul și lași la foc mic până se gătesc și ciupercile. Asezonezi cu condimente după gust.

2

Am pus apa la fiert, am adăugat sarea și când a început apa sa clocotească am adăugat mălaiul in ploaie amestecând continuu cu un tel. Se lasa la fiert 5-7 min până se fierbe mălaiul. Se servește caldă alaturi de tigaia picantă!

3

Pofta buna!

Note

Tigaie picanta și mămăligă