Aceste "tigarete" cred ca sunt preparatul meu preferat din toata bucataria turceasca. Au o textura perfecta, fiind moi si cremoase in interior, iar in exterior fiind foarte crocante. De aceea se recomanda sa fie consumate imediat dupa ce sunt preparate.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Foile de placinta se vor taia in jumate pe lungime.
Intr-un bol amestecam branza sfaramata cu ouale, ceapa tocata, sare si piper, pana devine o compozitie usor cremoasa.
Punem cate o lingura de amestec pe o foaie de placinta si le rulam in forme de cilindru, urmand la final sa sigilam aluatul cu putina apa.
Presaram fiecare "tigareta" cu seminte de susan negru.
Le prajim intr-o tigaie cu ulei inchins pentur 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente
Indicații
Foile de placinta se vor taia in jumate pe lungime.
Intr-un bol amestecam branza sfaramata cu ouale, ceapa tocata, sare si piper, pana devine o compozitie usor cremoasa.
Punem cate o lingura de amestec pe o foaie de placinta si le rulam in forme de cilindru, urmand la final sa sigilam aluatul cu putina apa.
Presaram fiecare "tigareta" cu seminte de susan negru.
Le prajim intr-o tigaie cu ulei inchins pentur 1-2 minute pe fiecare parte.