fbpx

Tiramissu Cheesecake

AutorDia și Bucătăria🍴
DificultateIntermediar

Un tort ușor și aromat ce merge bine dimineața la cafea.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire2 oreTimp Total2 ore 30 mins

Ingrediente:

 1 kg brânza de vaci cremă
 1 pachet de piscoturi
 1 tableta de ciocolata
 500 ml cafea indulcita
 1 oz crema de vanilie
 100 g cacao
 1 linguri(ă) esenta de vanilie

Mod de preparare:

1

Am pus crema de brânză într-un bol mai mare, peste care am pus o tabletă de ciocolată topită la aburi.

2

Am adăugat o lingură de esență de vanilie si un pachet de zahar pudră pe care le-am amestecat până am obținut o cremă omogenă.

3

Facem o cafea, puteti folosi si pliculet de cafea instant, cafea in care vom scufunda piscoturile.

4

Pișcoturile înmuiate în cafea îndulciță au fost așezate în forma de tort atât la bază cât si pe pereții formei. Peste primul strat de pișcoturi înmuiate am pus un strat de cremă de branza cu ciocolata, apoi am pudrat cu cacao. Am pus al doilea strat de pișcoturi peste, apoi al doilea strat de cremă de branza cu ciocolata peste care din nou am pudrat cu cacao.

5

Am bagat tortul la frigider pentru aproximativ 30 minute timp în care am pregătit o cremă pentru prăjituri cu aroma de vanilie pe care am pus-o într-o pungă pentru ornat. Am ornat cheesecakeul cu crema de vanilie, după care, am pudrat cu cacao.

6

Lăsam în frigider pentru minim 2 ore. Arată super și are un gust minunat de cafea & vanilie. Va invit să urmați rețeta și să vă bucurați de aceasta minunata zi. ❤️

Ingrediente

 1 kg brânza de vaci cremă
 1 pachet de piscoturi
 1 tableta de ciocolata
 500 ml cafea indulcita
 1 oz crema de vanilie
 100 g cacao
 1 linguri(ă) esenta de vanilie

Direcții

1

Am pus crema de brânză într-un bol mai mare, peste care am pus o tabletă de ciocolată topită la aburi.

2

Am adăugat o lingură de esență de vanilie si un pachet de zahar pudră pe care le-am amestecat până am obținut o cremă omogenă.

3

Facem o cafea, puteti folosi si pliculet de cafea instant, cafea in care vom scufunda piscoturile.

4

Pișcoturile înmuiate în cafea îndulciță au fost așezate în forma de tort atât la bază cât si pe pereții formei. Peste primul strat de pișcoturi înmuiate am pus un strat de cremă de branza cu ciocolata, apoi am pudrat cu cacao. Am pus al doilea strat de pișcoturi peste, apoi al doilea strat de cremă de branza cu ciocolata peste care din nou am pudrat cu cacao.

5

Am bagat tortul la frigider pentru aproximativ 30 minute timp în care am pregătit o cremă pentru prăjituri cu aroma de vanilie pe care am pus-o într-o pungă pentru ornat. Am ornat cheesecakeul cu crema de vanilie, după care, am pudrat cu cacao.

6

Lăsam în frigider pentru minim 2 ore. Arată super și are un gust minunat de cafea & vanilie. Va invit să urmați rețeta și să vă bucurați de aceasta minunata zi. ❤️

Tiramissu Cheesecake