Cel mai bun tiramisu pe care l-am mâncat vreodată! Veți impresiona pe toată lumea cu el.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se aseaza intr-o forma de cheesecake primul strat de pișcoturi și se insiropeaza cu crema de whisky diluată cu putina apa.
Se amesteca împreuna frișca și crema de mascarpone - Opțional, dacă frișcă este prea lichida, puteți pune și un pliculeț de întăritor de frișcă.
Peste primul strat de pișcoturi însiropate, se pune un strat de crema.
Apoi se pune încă un strat de pișcoturi, se insiropeaza și se aseaza iar crema, și se continua așa pana terminați pișcoturi sau pana ajunge prăjitura la înălțimea dorită.
Deasupra se decorează cu frișcă și cu putina cacao pudră.
Se lasa la rece minim 2-3 ore 🌠🌠🌠💙.
Ingrediente
Indicații
Se aseaza intr-o forma de cheesecake primul strat de pișcoturi și se insiropeaza cu crema de whisky diluată cu putina apa.
Se amesteca împreuna frișca și crema de mascarpone - Opțional, dacă frișcă este prea lichida, puteți pune și un pliculeț de întăritor de frișcă.
Peste primul strat de pișcoturi însiropate, se pune un strat de crema.
Apoi se pune încă un strat de pișcoturi, se insiropeaza și se aseaza iar crema, și se continua așa pana terminați pișcoturi sau pana ajunge prăjitura la înălțimea dorită.
Deasupra se decorează cu frișcă și cu putina cacao pudră.
Se lasa la rece minim 2-3 ore 🌠🌠🌠💙.