Tiramisu ❤️

AutorAntonia
DificultateÎncepător

Cel mai bun tiramisu pe care l-am mâncat vreodată! Veți impresiona pe toată lumea cu el.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare3 oreTimp total3 ore 20 minute

Ingrediente:

 300 gr Mascarpone
 1 baton Frișcă grasa neindulcita
 1 baton Pișcoturi
 1 mg Crema de whisky (de preferat Baylis sau Angeli)
 1 tsp Cacao

Mod de preparare:

1

Se aseaza intr-o forma de cheesecake primul strat de pișcoturi și se insiropeaza cu crema de whisky diluată cu putina apa.

2

Se amesteca împreuna frișca și crema de mascarpone - Opțional, dacă frișcă este prea lichida, puteți pune și un pliculeț de întăritor de frișcă.

3

Peste primul strat de pișcoturi însiropate, se pune un strat de crema.

4

Apoi se pune încă un strat de pișcoturi, se insiropeaza și se aseaza iar crema, și se continua așa pana terminați pișcoturi sau pana ajunge prăjitura la înălțimea dorită.

5

Deasupra se decorează cu frișcă și cu putina cacao pudră.

6

Se lasa la rece minim 2-3 ore 🌠🌠🌠💙.

Ingrediente

 300 gr Mascarpone
 1 baton Frișcă grasa neindulcita
 1 baton Pișcoturi
 1 mg Crema de whisky (de preferat Baylis sau Angeli)
 1 tsp Cacao

Indicații

1

Se aseaza intr-o forma de cheesecake primul strat de pișcoturi și se insiropeaza cu crema de whisky diluată cu putina apa.

2

Se amesteca împreuna frișca și crema de mascarpone - Opțional, dacă frișcă este prea lichida, puteți pune și un pliculeț de întăritor de frișcă.

3

Peste primul strat de pișcoturi însiropate, se pune un strat de crema.

4

Apoi se pune încă un strat de pișcoturi, se insiropeaza și se aseaza iar crema, și se continua așa pana terminați pișcoturi sau pana ajunge prăjitura la înălțimea dorită.

5

Deasupra se decorează cu frișcă și cu putina cacao pudră.

6

Se lasa la rece minim 2-3 ore 🌠🌠🌠💙.

Note

Tiramisu ❤️