Cel mai simplu și rapid desert.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Freacă mascarpone până devine spumă.
Bate frișca lichidă până se întărește, apoi presară zahărul pudră cernut ( ca să nu se formeze cocoloașe ). Amestecă de jos în sus, pentru a fi aerat.
În alt castron, amestecă băutura fină și cafeaua rece preparată după obiceiul casei.
Înmoaie pișcoturile unul câte unul în cafea.
Pune un strat de cremă în fiecare cupă pregătită, apoi unul de pișcoturi rupte și din nou cremă.
Dă la rece și lasă cel puțin două ore.
În momentul servirii, presară deasupra cacaua cernută.
Ingrediente
Indicații
Freacă mascarpone până devine spumă.
Bate frișca lichidă până se întărește, apoi presară zahărul pudră cernut ( ca să nu se formeze cocoloașe ). Amestecă de jos în sus, pentru a fi aerat.
În alt castron, amestecă băutura fină și cafeaua rece preparată după obiceiul casei.
Înmoaie pișcoturile unul câte unul în cafea.
Pune un strat de cremă în fiecare cupă pregătită, apoi unul de pișcoturi rupte și din nou cremă.
Dă la rece și lasă cel puțin două ore.
În momentul servirii, presară deasupra cacaua cernută.