Tiramisu la pahar

AutorCooks
DificultateIntermediar

Cel mai simplu și rapid desert.

ShareSave
Randamente8 porțiiTimp de pregătire30 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 24 pișcoturi
 250 gr mascarpone
 250 ml cafea instant rece
 4 tbsp cu rom/ coniac/ whisky
 1 cutie mică de frișcă
 6 tbsp zahăr pudră
 4-5 linguri de cacao

Mod de preparare:

1

Freacă mascarpone până devine spumă.

2

Bate frișca lichidă până se întărește, apoi presară zahărul pudră cernut ( ca să nu se formeze cocoloașe ). Amestecă de jos în sus, pentru a fi aerat.

3

În alt castron, amestecă băutura fină și cafeaua rece preparată după obiceiul casei.

4

Înmoaie pișcoturile unul câte unul în cafea.

5

Pune un strat de cremă în fiecare cupă pregătită, apoi unul de pișcoturi rupte și din nou cremă.

6

Dă la rece și lasă cel puțin două ore.

7

În momentul servirii, presară deasupra cacaua cernută.

Ingrediente

 24 pișcoturi
 250 gr mascarpone
 250 ml cafea instant rece
 4 tbsp cu rom/ coniac/ whisky
 1 cutie mică de frișcă
 6 tbsp zahăr pudră
 4-5 linguri de cacao

Indicații

1

Freacă mascarpone până devine spumă.

2

Bate frișca lichidă până se întărește, apoi presară zahărul pudră cernut ( ca să nu se formeze cocoloașe ). Amestecă de jos în sus, pentru a fi aerat.

3

În alt castron, amestecă băutura fină și cafeaua rece preparată după obiceiul casei.

4

Înmoaie pișcoturile unul câte unul în cafea.

5

Pune un strat de cremă în fiecare cupă pregătită, apoi unul de pișcoturi rupte și din nou cremă.

6

Dă la rece și lasă cel puțin două ore.

7

În momentul servirii, presară deasupra cacaua cernută.

Tiramisu la pahar