Tiramisu La Pahar

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Acest tramisu este o reteta rapida pentru cei lenesi:D, nu ca cea traditionala(adica lipseste oul). Reteta este pentru 2-3 pahare, in functie de dimensiunea paharului.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp de preparare2 oreTimp total2 ore 25 minute

Ingrediente:

 200 gr mascarpone
 200 gr frisca lichida
 50 gr zahar pudra
 5 tsp extract de vanilie
 200 ml cafea
 1 tsp rom
 1 tsp zahar pentur cafea
 150 gr Piscoturi

Mod de preparare:

1

Cu ajutorul unui mixer mixam mascarponele cu zaharul pudra pana devine fin, urmand sa adaugam frisca lichida peste si mixam totul la viteza mare 3-5 minute pana cand devine o crema densa si cremoasa.

2

Intr-un castron amestecam 200ml cafea cu romul si o lingurita de zahar.

3

Pentru a monta tiramisul, alegem 2 pahare de vin si incepem sa punem straturile de crema si piscoturi inmuiate in cafea. La final ultimul strat trebuie sa fie de crema si acesta se va pudra cu cacao.

Ingrediente

 200 gr mascarpone
 200 gr frisca lichida
 50 gr zahar pudra
 5 tsp extract de vanilie
 200 ml cafea
 1 tsp rom
 1 tsp zahar pentur cafea
 150 gr Piscoturi

Indicații

1

Cu ajutorul unui mixer mixam mascarponele cu zaharul pudra pana devine fin, urmand sa adaugam frisca lichida peste si mixam totul la viteza mare 3-5 minute pana cand devine o crema densa si cremoasa.

2

Intr-un castron amestecam 200ml cafea cu romul si o lingurita de zahar.

3

Pentru a monta tiramisul, alegem 2 pahare de vin si incepem sa punem straturile de crema si piscoturi inmuiate in cafea. La final ultimul strat trebuie sa fie de crema si acesta se va pudra cu cacao.

Note

Tiramisu La Pahar