Acest tramisu este o reteta rapida pentru cei lenesi:D, nu ca cea traditionala(adica lipseste oul). Reteta este pentru 2-3 pahare, in functie de dimensiunea paharului.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui mixer mixam mascarponele cu zaharul pudra pana devine fin, urmand sa adaugam frisca lichida peste si mixam totul la viteza mare 3-5 minute pana cand devine o crema densa si cremoasa.
Intr-un castron amestecam 200ml cafea cu romul si o lingurita de zahar.
Pentru a monta tiramisul, alegem 2 pahare de vin si incepem sa punem straturile de crema si piscoturi inmuiate in cafea. La final ultimul strat trebuie sa fie de crema si acesta se va pudra cu cacao.
Ingrediente
Indicații
Cu ajutorul unui mixer mixam mascarponele cu zaharul pudra pana devine fin, urmand sa adaugam frisca lichida peste si mixam totul la viteza mare 3-5 minute pana cand devine o crema densa si cremoasa.
Intr-un castron amestecam 200ml cafea cu romul si o lingurita de zahar.
Pentru a monta tiramisul, alegem 2 pahare de vin si incepem sa punem straturile de crema si piscoturi inmuiate in cafea. La final ultimul strat trebuie sa fie de crema si acesta se va pudra cu cacao.