Tiramisu la pahar fără ou

AutorKozman Beatrix
DificultateÎncepător

Dacă ai pofta de ceva dulce si rapid de preparat , aceasta reteta e cea potrivita!

ShareSave
Randamente6 porțiiTimp total2 ore

Ingrediente:

 36 piscoturi (Mie mi-a rămas niste blat de prajitura subțire și l-am folosit pe acela
 1 tbsp ness
 1 tbsp zahar
 400 ml frișcă lichida
 250 gr mascarpone
 esenta de rom
 cacao pentru decor

Mod de preparare:

1

Am mixat frisca lichidă , apoi cand s-a intarit am adăugat mascarponele.

2

Am facut cafeaua in care am adaugat si esenta de rom (eu am pus aproape o sticluta). In aceasta cafea am băgat rapid piscoturile(sau după cazul meu , blatul pe care întâi l-am tăiat cu ajutorul paharului in care îl voi pune ).

3

Se pune mai întâi un strat de blat insiropat,apoi crema ,blat ,crema. (Sau in functie de mărimea paharului) .La sfarsit se presara cu cacao deasupra.

4

Paharele se pun la frigider timp de o oră, doua.

Ingrediente

 36 piscoturi (Mie mi-a rămas niste blat de prajitura subțire și l-am folosit pe acela
 1 tbsp ness
 1 tbsp zahar
 400 ml frișcă lichida
 250 gr mascarpone
 esenta de rom
 cacao pentru decor

Indicații

1

Am mixat frisca lichidă , apoi cand s-a intarit am adăugat mascarponele.

2

Am facut cafeaua in care am adaugat si esenta de rom (eu am pus aproape o sticluta). In aceasta cafea am băgat rapid piscoturile(sau după cazul meu , blatul pe care întâi l-am tăiat cu ajutorul paharului in care îl voi pune ).

3

Se pune mai întâi un strat de blat insiropat,apoi crema ,blat ,crema. (Sau in functie de mărimea paharului) .La sfarsit se presara cu cacao deasupra.

4

Paharele se pun la frigider timp de o oră, doua.

Note

Tiramisu la pahar fără ou