Simplu si bun!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Primul pas, preparați cafeaua.
Mixați gălbenușurile cu zahărul, până obțineti o cremă spumoasă. Apoi adăugați cele 2 linguri de vin. Puneți vasul pe un alt vas cu apă fierbinte și amestecați până când crema de ouă se încălzește foarte bine. Lăsați crema de ouă să se răcească.
Între timp bateți smântâna până devine frișcă, apoi o amestecați cu brânza mascarpone.
Adăugați crema de ouă răcită peste crema de mascarpone și omogenizați.
Turnați 2 linguri de whiskey si 1/2 esenta de rom în cafeaua răcită.
Tăiați pișcotul în 3 bucăți apoi îl înmuiați în cafea câte o secundă pe fiecare parte și le așezați în pahare.
Peste pișcoturi puneți 2 linguri de cremă, apoi din nou pișcoturi înmuiate și cremă.
Peste ultimul strat de cremă cerneți un strat de cacao.
Lăsați tiramisu la frigider cel puțin 4 ore înainte de servire. De preferat ar fi să îl serviți a doua zi.
Ingrediente
Indicații
Primul pas, preparați cafeaua.
Mixați gălbenușurile cu zahărul, până obțineti o cremă spumoasă. Apoi adăugați cele 2 linguri de vin. Puneți vasul pe un alt vas cu apă fierbinte și amestecați până când crema de ouă se încălzește foarte bine. Lăsați crema de ouă să se răcească.
Între timp bateți smântâna până devine frișcă, apoi o amestecați cu brânza mascarpone.
Adăugați crema de ouă răcită peste crema de mascarpone și omogenizați.
Turnați 2 linguri de whiskey si 1/2 esenta de rom în cafeaua răcită.
Tăiați pișcotul în 3 bucăți apoi îl înmuiați în cafea câte o secundă pe fiecare parte și le așezați în pahare.
Peste pișcoturi puneți 2 linguri de cremă, apoi din nou pișcoturi înmuiate și cremă.
Peste ultimul strat de cremă cerneți un strat de cacao.
Lăsați tiramisu la frigider cel puțin 4 ore înainte de servire. De preferat ar fi să îl serviți a doua zi.