Pentru dimineți perfecte, tiramisu fără defecte 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa cu 50 g zahăr și Amaretto iar când zahărul s-a topit și apa a dat în fiert adăugăm cafeaua instant și lăsăm să se răcească.
Separăm ouăle, albușul se bate spumă cu un praf de sare iar gălbenușurile se freacă cu restul de zahăr.
Amestecăm mascarponele cu gălbenușurile și spuma de albuș, adăugăm vanilia. Opțional se poate adăuga Amaretto.
Pentru aceste ingrediente eu am folosit o tava de 24x37 cm.
Pe fundul tăvii punem un strat foarte subțire de cremă, însiropăm pișcoturile și le așezăm în tavă. Peste ele punem un strat generos de cremă, continuăm cu un strat de pișcoturi și încă un strat de cremă. Presărăm cacao și dăm la frigider pentru minim 8 ore.
Ingrediente
Indicații
Se pune la fiert apa cu 50 g zahăr și Amaretto iar când zahărul s-a topit și apa a dat în fiert adăugăm cafeaua instant și lăsăm să se răcească.
Separăm ouăle, albușul se bate spumă cu un praf de sare iar gălbenușurile se freacă cu restul de zahăr.
Amestecăm mascarponele cu gălbenușurile și spuma de albuș, adăugăm vanilia. Opțional se poate adăuga Amaretto.
Pentru aceste ingrediente eu am folosit o tava de 24x37 cm.
Pe fundul tăvii punem un strat foarte subțire de cremă, însiropăm pișcoturile și le așezăm în tavă. Peste ele punem un strat generos de cremă, continuăm cu un strat de pișcoturi și încă un strat de cremă. Presărăm cacao și dăm la frigider pentru minim 8 ore.