Aceasta este printre cele mai populare gustări sau mic dejun atunci când abordezi un stil de viață sănătos. 🥑Avocado este o sursă de grăsimi sănătoase, vitamine și minerale. 🥑Grăsimile care se găsesc în fructul de avocado cresc colesterolul bun (HDL) şi scad colesterolul rău (LDL), iar trigliceridele se transformă într-un adevărat adjuvant nutriţional pentru pacienţii dislipidemici.
🥑Avocado conţine cu 35% mai mult potasiu decât o banană.
🥑Avocado are în compoziţie 18 aminoacizi care participă la formarea proteinelor complexe, esenţiale pentru buna funcţionare a organismului.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie un avocado pe jumatate, una din jumatati se piseaza cu ajutorul unei furculite intr-un bol.
Dupa ce s-a obtinut o pasta, se adauga zeama de lamaie, usturoiul taiat felii subtiri si un praf de sare.
Se taie chifla pe jumatate, iar pe fiecare jumatate pune pasta de avocado si fileul de somon.
Se decoreaza cu rosiile cherry, iar la final se presara un praf de chilli pentru a avea un gust usor picant.
Ingrediente
Indicații
Se taie un avocado pe jumatate, una din jumatati se piseaza cu ajutorul unei furculite intr-un bol.
Dupa ce s-a obtinut o pasta, se adauga zeama de lamaie, usturoiul taiat felii subtiri si un praf de sare.
Se taie chifla pe jumatate, iar pe fiecare jumatate pune pasta de avocado si fileul de somon.
Se decoreaza cu rosiile cherry, iar la final se presara un praf de chilli pentru a avea un gust usor picant.