Vă amintiți ”frigănelele” sau ”pâinea în ou”? A fost desertul copilăriei mele și sunt sigură că mulți dintre voi simt același lucru. Această rețetă e adaptată zilelor noastre, pandemiei și necesității de a găsi o mâncare care să ne aducă bucurie dar să fie ușor și rapid de făcut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade.
Se taie bagheta cubulețe.
Se bate gălbenușul cu zahărul, zahărul vanilat și scorțișoara.
Se înmoaie cubulețele de pâine în amestecul umed pentru 5 minute.
Se așează cubulețele de pâine într-o tavă sau pe o hârtie de copt și se dau la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste cald, cu miere, banană și fulgi de ovăz.
Ingrediente
Indicații
Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade.
Se taie bagheta cubulețe.
Se bate gălbenușul cu zahărul, zahărul vanilat și scorțișoara.
Se înmoaie cubulețele de pâine în amestecul umed pentru 5 minute.
Se așează cubulețele de pâine într-o tavă sau pe o hârtie de copt și se dau la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste cald, cu miere, banană și fulgi de ovăz.