Toast franțuzesc la cuptor

AutorLovemadeedible
DificultateÎncepător

Vă amintiți ”frigănelele” sau ”pâinea în ou”? A fost desertul copilăriei mele și sunt sigură că mulți dintre voi simt același lucru. Această rețetă e adaptată zilelor noastre, pandemiei și necesității de a găsi o mâncare care să ne aducă bucurie dar să fie ușor și rapid de făcut.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 ¼ Baghetă uscată (sau orice pâine uscată)
 1 Gălbenuș
 1 tbsp Zahăr
 1 tbsp Zahăr vanilat
 1 tbsp Scorțișoară
Topping
 1 tsp Miere
 ¼ Banană
 1 tsp Fulgi de ovăz

Mod de preparare:

1

Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade.

2

Se taie bagheta cubulețe.

3

Se bate gălbenușul cu zahărul, zahărul vanilat și scorțișoara.

4

Se înmoaie cubulețele de pâine în amestecul umed pentru 5 minute.

5

Se așează cubulețele de pâine într-o tavă sau pe o hârtie de copt și se dau la cuptor pentru 30 de minute.

6

Se serveste cald, cu miere, banană și fulgi de ovăz.

Ingrediente

 ¼ Baghetă uscată (sau orice pâine uscată)
 1 Gălbenuș
 1 tbsp Zahăr
 1 tbsp Zahăr vanilat
 1 tbsp Scorțișoară
Topping
 1 tsp Miere
 ¼ Banană
 1 tsp Fulgi de ovăz

Indicații

1

Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade.

2

Se taie bagheta cubulețe.

3

Se bate gălbenușul cu zahărul, zahărul vanilat și scorțișoara.

4

Se înmoaie cubulețele de pâine în amestecul umed pentru 5 minute.

5

Se așează cubulețele de pâine într-o tavă sau pe o hârtie de copt și se dau la cuptor pentru 30 de minute.

6

Se serveste cald, cu miere, banană și fulgi de ovăz.

Note

Toast franțuzesc la cuptor