Ador ciupercile sub orice formă și, deși când eram mică le uram, acum le ador și as putea mânca oricând și oricât, fie că vorbim de hribi, gălbiori, ghebe sau alte ciuperci. Tocană de ghebe cu smântână ce-i drept, nu țin minte sa fi mâncat vreodată, insa am mâncat acum și, acompaniată de mămăliga calda și parmezan, pot sa spun că a fost una dintre cele mai gustoase cine pe care le-am servit in ultima vreme.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie adaugati uleiul de masline, ceapa taiata marunt si caliti ceapa 3-5 minute. Adaugati ghebele si lasati sa se gateasca la foc mediu 20-25 minute.
Dupa cele 15 minute, adaugati smantana si mai gatiti inca 10 minute la foc mediu. La final adaugati sare si usturoiul pisat, mai lasati 2 minute pe foc si apoi e gata de servire.
Serviti alaturi de mamaliguta!
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie adaugati uleiul de masline, ceapa taiata marunt si caliti ceapa 3-5 minute. Adaugati ghebele si lasati sa se gateasca la foc mediu 20-25 minute.
Dupa cele 15 minute, adaugati smantana si mai gatiti inca 10 minute la foc mediu. La final adaugati sare si usturoiul pisat, mai lasati 2 minute pe foc si apoi e gata de servire.
Serviti alaturi de mamaliguta!