Tocana de vitel cu legume si paste (gartene)

AutorEmilia Micu
DificultateÎncepător

O mancare foarte satioasa si delicioasa, perfecta pentru toata familia. Mancarea a iesit grozava, este de incercat! Merge perfect alaturi de muraturi.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 1 tbsp untura de porc
 1 ceapa mare
 300 gr carne de vitel fiarta
 400 ml supa clara de vitel
 1 ardei kapia
 3 morcovi
 4 cartofi
 200 gr rosii din conserva
 200 gr paste fainoasa cu forma ”gartene”
 sare
 piper
 cimbru
 boia afumata dulce
 patrunjel

Mod de preparare:

1

Am calit putin ceapa tocata in untura iar apoi am adaugat carnea de vitel fiarta si taiata in cuburi. Am adaugat apoi morcovul taiat in rondele si ardeiul kapia taiat in cuburi mai mici. Am adaugat si supa de vitel.

2

Am taiat cartofii in cuburi medii si i-am adaugat in oala atunci cand au fost aproape fierte legumele. Dupa ce au fiert si cartofii am adaugat rosiile din conserva si am asezonat cu sare, piper, cimbru si boia de ardei afumata.

3

Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, respectiv apx. 4-5 minute. Puteti folosi si alte paste, important este sa fie de dimensiuni asemanatoare. Cand au fost gata pastele le-am strecurat si le-am adaugat in mancare. Am adaugat patrunjel inainte sa opresc focul. Am savurat alaturi de muraturi.

Ingrediente

 1 tbsp untura de porc
 1 ceapa mare
 300 gr carne de vitel fiarta
 400 ml supa clara de vitel
 1 ardei kapia
 3 morcovi
 4 cartofi
 200 gr rosii din conserva
 200 gr paste fainoasa cu forma ”gartene”
 sare
 piper
 cimbru
 boia afumata dulce
 patrunjel

Indicații

1

Am calit putin ceapa tocata in untura iar apoi am adaugat carnea de vitel fiarta si taiata in cuburi. Am adaugat apoi morcovul taiat in rondele si ardeiul kapia taiat in cuburi mai mici. Am adaugat si supa de vitel.

2

Am taiat cartofii in cuburi medii si i-am adaugat in oala atunci cand au fost aproape fierte legumele. Dupa ce au fiert si cartofii am adaugat rosiile din conserva si am asezonat cu sare, piper, cimbru si boia de ardei afumata.

3

Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, respectiv apx. 4-5 minute. Puteti folosi si alte paste, important este sa fie de dimensiuni asemanatoare. Cand au fost gata pastele le-am strecurat si le-am adaugat in mancare. Am adaugat patrunjel inainte sa opresc focul. Am savurat alaturi de muraturi.

Tocana de vitel cu legume si paste (gartene)