Cand te saturi de o gulyasul normal.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Condimentele trebuie cântărite în boluri mici.
Carnea trebuie taiata cubulete , ceapa si usturoiul trebuie feliate.
Se toaca patrunjelul si coriandrul
Înmuiați șofranul.
Prunele se feliaza in doua si se arunca semintele.
Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie cu condimentele . Dupa acest pas tigaia se ia de pe foc si carnea este adugata . În această marinadă cca. carnea se lasa la macerat aproximativ 1 ora.
Dupa cea trecut ora in care carnea a fost marinata este momentul fie sa alegem un ceaun fie un bol Jena a carui pereti se ung cu ulei .
In acest vas se presara jumatate de ceapa, vine jumatate din carne, precum si jumatate din prunele de doua feluri dupa care se presara cu patrunjel si coriandru. Apoi vine urmatoarea jumatate de ceapa, carne, prune și condimentele verzi. Nu este nevoie să turnați apă, deoarece prunele lasa multă apă. Îl gătim la foc foarte lent,pe foc mic sau in cuptor la temperatura medie, practic il aburim. Este important să nu fie amestecat !
Dupa aproximativ o ora se poate gusta daca este gata carnea.
Ingrediente
Indicații
Condimentele trebuie cântărite în boluri mici.
Carnea trebuie taiata cubulete , ceapa si usturoiul trebuie feliate.
Se toaca patrunjelul si coriandrul
Înmuiați șofranul.
Prunele se feliaza in doua si se arunca semintele.
Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie cu condimentele . Dupa acest pas tigaia se ia de pe foc si carnea este adugata . În această marinadă cca. carnea se lasa la macerat aproximativ 1 ora.
Dupa cea trecut ora in care carnea a fost marinata este momentul fie sa alegem un ceaun fie un bol Jena a carui pereti se ung cu ulei .
In acest vas se presara jumatate de ceapa, vine jumatate din carne, precum si jumatate din prunele de doua feluri dupa care se presara cu patrunjel si coriandru. Apoi vine urmatoarea jumatate de ceapa, carne, prune și condimentele verzi. Nu este nevoie să turnați apă, deoarece prunele lasa multă apă. Îl gătim la foc foarte lent,pe foc mic sau in cuptor la temperatura medie, practic il aburim. Este important să nu fie amestecat !
Dupa aproximativ o ora se poate gusta daca este gata carnea.