Nu credeam vreodata ca pot face din naut o mancare atat de buna, sanatoasa si colorata. DAR iata reteta, incearc-o si tu! 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata ceapa si morcovul, dupa care ceapa se taie cubulete.
Pui ceapa la calit intr-o tigaie non-aderanta cu 2 linguri de ulei.
Intre timp, dai morcovul pe razatoare si dupa cateva minute il adaugi peste ceapa, amesteci putin si lasi pe foc mic aproximativ 5 minute.
Dupa ce nautul este scurs de lichid, trebuie adaugat peste combinatia morcov-ceapa. Toarna peste si sucul de rosii si condimenteaza-l dupa gust.
Lasi totul sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care adaugi patrunjelul tocat marunt deasupra/sau in compozitie.
Se poate servi ca atare, sau ca si garnitura.
Ingrediente
Indicații
Se curata ceapa si morcovul, dupa care ceapa se taie cubulete.
Pui ceapa la calit intr-o tigaie non-aderanta cu 2 linguri de ulei.
Intre timp, dai morcovul pe razatoare si dupa cateva minute il adaugi peste ceapa, amesteci putin si lasi pe foc mic aproximativ 5 minute.
Dupa ce nautul este scurs de lichid, trebuie adaugat peste combinatia morcov-ceapa. Toarna peste si sucul de rosii si condimenteaza-l dupa gust.
Lasi totul sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care adaugi patrunjelul tocat marunt deasupra/sau in compozitie.
Se poate servi ca atare, sau ca si garnitura.