fbpx

Tocanita de naut

AutorMy Wonderflow
DificultateÎncepător

Nu credeam vreodata ca pot face din naut o mancare atat de buna, sanatoasa si colorata. DAR iata reteta, incearc-o si tu! 🙂

ShareSalvează
Produce4 PorțiiTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 1 morcov mare
 1 conserva de naut ready to eat
 2 cepe mici
 1 mg suc de rosii
  fire de patrjunel
 2 ulei
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Se curata ceapa si morcovul, dupa care ceapa se taie cubulete.

2

Pui ceapa la calit intr-o tigaie non-aderanta cu 2 linguri de ulei.

3

Intre timp, dai morcovul pe razatoare si dupa cateva minute il adaugi peste ceapa, amesteci putin si lasi pe foc mic aproximativ 5 minute.

4

Dupa ce nautul este scurs de lichid, trebuie adaugat peste combinatia morcov-ceapa. Toarna peste si sucul de rosii si condimenteaza-l dupa gust.

5

Lasi totul sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care adaugi patrunjelul tocat marunt deasupra/sau in compozitie.

6

Se poate servi ca atare, sau ca si garnitura.

Ingrediente

 1 morcov mare
 1 conserva de naut ready to eat
 2 cepe mici
 1 mg suc de rosii
  fire de patrjunel
 2 ulei
 sare
 piper

Direcții

1

Se curata ceapa si morcovul, dupa care ceapa se taie cubulete.

2

Pui ceapa la calit intr-o tigaie non-aderanta cu 2 linguri de ulei.

3

Intre timp, dai morcovul pe razatoare si dupa cateva minute il adaugi peste ceapa, amesteci putin si lasi pe foc mic aproximativ 5 minute.

4

Dupa ce nautul este scurs de lichid, trebuie adaugat peste combinatia morcov-ceapa. Toarna peste si sucul de rosii si condimenteaza-l dupa gust.

5

Lasi totul sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care adaugi patrunjelul tocat marunt deasupra/sau in compozitie.

6

Se poate servi ca atare, sau ca si garnitura.

Tocanita de naut