Rețetă ușoară, mâncare sățioasă și bogată în proteine.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încinge uleiul și se adaugă pieptul de pui tăiat cubulețe. Se prăjește pentru 5-7 minute.
Se scoate puiul pe o farfurie și în tigaia unde acesta a fost gătit, se adaugă ceapa și usturoiul feliate. Se călesc până ceapa devine translucidă.
Se adaugă ciupercile tăiate cubulețe și se gătesc până devin moi.
Într-un bol, se prepară sosul. Se amestecă smântâna de gătit, boiaua dulce, pătrunjelul și amidonul.
Sosul se amestecă cu ciupercile și se adaugă cele două căni de apă.
Se gătește până sosul se îngroasă și apoi se adaugă puiul. Se amestecă până la incorporarea completă.
Ingrediente
Indicații
Se încinge uleiul și se adaugă pieptul de pui tăiat cubulețe. Se prăjește pentru 5-7 minute.
Se scoate puiul pe o farfurie și în tigaia unde acesta a fost gătit, se adaugă ceapa și usturoiul feliate. Se călesc până ceapa devine translucidă.
Se adaugă ciupercile tăiate cubulețe și se gătesc până devin moi.
Într-un bol, se prepară sosul. Se amestecă smântâna de gătit, boiaua dulce, pătrunjelul și amidonul.
Sosul se amestecă cu ciupercile și se adaugă cele două căni de apă.
Se gătește până sosul se îngroasă și apoi se adaugă puiul. Se amestecă până la incorporarea completă.