O tochitură cu mămăligă nu cred că refuză nimeni!
Ce ziceți, am sau nu dreptate?
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am tocat mărunt ceapa roșie, ceapa verde și usturoiul și le-am călit în ulei și apă, 10 minute, pe funcția Brown a multicooker-ului.
În ultimele 3-4 minute am adăugat mușchiulețul tăiat cubulețe și cârnații întregi.
Am asezonat cu verdețuri de Provence, am adăugat pasta de tomate și am setat multicooker-ul 30 de minute pe funcția Pressure Cook.
La final eu am mai adăugat încă o ceapă și un usturoi verde, tocate mărunt pentru ca gustul lor să fie mai intens, așa cum ne place.
Pentru mămăligă eu am folosit de data aceasta 500 ml de zer, rămas de la brânza pregătită pentru Cireșel și 400 ml de apă.
Le-am pus la fiert înainte să mă apuc de tochitură.
După ce am terminat cu pregătirea tochiturii și lichidul pentru mămăligă a început să fiarbă, am adăugat mălaiul, în ploaie, treptat, amestecând continuu cu ajutorul unui tel de silicon, pentru a nu se forma cocoloașe.
Am dat focul mic și am lăsat mămăliga la fiert circa 30 de minute.
Spre final eu adaug verdețuri de Provence și un cub de unt, care îi conferă mămăligii o textură cremoasă.
În lipsa untului, puteți adăuga 1-2 linguri ulei de măsline, cum mai fac și eu uneori.
Delicioasă combinația de mămăligă cu tochitură!
Nimic nu a mai rămas în farfurii!
Ingrediente
Indicații
Am tocat mărunt ceapa roșie, ceapa verde și usturoiul și le-am călit în ulei și apă, 10 minute, pe funcția Brown a multicooker-ului.
În ultimele 3-4 minute am adăugat mușchiulețul tăiat cubulețe și cârnații întregi.
Am asezonat cu verdețuri de Provence, am adăugat pasta de tomate și am setat multicooker-ul 30 de minute pe funcția Pressure Cook.
La final eu am mai adăugat încă o ceapă și un usturoi verde, tocate mărunt pentru ca gustul lor să fie mai intens, așa cum ne place.
Pentru mămăligă eu am folosit de data aceasta 500 ml de zer, rămas de la brânza pregătită pentru Cireșel și 400 ml de apă.
Le-am pus la fiert înainte să mă apuc de tochitură.
După ce am terminat cu pregătirea tochiturii și lichidul pentru mămăligă a început să fiarbă, am adăugat mălaiul, în ploaie, treptat, amestecând continuu cu ajutorul unui tel de silicon, pentru a nu se forma cocoloașe.
Am dat focul mic și am lăsat mămăliga la fiert circa 30 de minute.
Spre final eu adaug verdețuri de Provence și un cub de unt, care îi conferă mămăligii o textură cremoasă.
În lipsa untului, puteți adăuga 1-2 linguri ulei de măsline, cum mai fac și eu uneori.
Delicioasă combinația de mămăligă cu tochitură!
Nimic nu a mai rămas în farfurii!