Un tort rapid făcut la tigaie, cu un gust extrem de bun.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru început, se împrăștie cele două linguri de zahăr pe fundul tigăii.
Peste zahăr, se pun bananele tăiate rondele.
Separat, se mixează untul cu zahărul, iar apoi se adaugă oul, praful de copt, praful de sare și esența de vanilie și se amestecă totul. Se adaugă apoi laptele și iar se amestecă. Adăugăm și uleiul, încorporându-l și pe acesta. La final, încorporăm făina, amestecând continuu.
Compoziția rezultată se toarnă peste bananele din tigaie și se nivelează uniform.
Punem tigaia la foc mic, iar deasupra punem un capac. Lăsăm aproximativ 20 de minute pe o parte iar apoi o întoarcem și o măi lăsăm câteva minute și pe partea opusă.
Ingrediente
Indicații
Pentru început, se împrăștie cele două linguri de zahăr pe fundul tigăii.
Peste zahăr, se pun bananele tăiate rondele.
Separat, se mixează untul cu zahărul, iar apoi se adaugă oul, praful de copt, praful de sare și esența de vanilie și se amestecă totul. Se adaugă apoi laptele și iar se amestecă. Adăugăm și uleiul, încorporându-l și pe acesta. La final, încorporăm făina, amestecând continuu.
Compoziția rezultată se toarnă peste bananele din tigaie și se nivelează uniform.
Punem tigaia la foc mic, iar deasupra punem un capac. Lăsăm aproximativ 20 de minute pe o parte iar apoi o întoarcem și o măi lăsăm câteva minute și pe partea opusă.