Desert rapid si delicios
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol incapator, pune faina si amestec-o cu varful de sare. Sparge ouale in mijlocul fainii si toarna aproximativ 50ml de lapte si lingura de ulei. Incepe sa amesteci din centru, incorporand incet faina in oua, lapte si ulei. Mixeaza pana ce obtii o pasta groasa (mai adauga putin lapte daca e prea greu de amestecat).
Toarna o parte din lapte pentru a subtia aluatul. In timp ce amesteci, adauga restul lapteului turnand incontinuu. La final vei obtine o compozitie subtire.
Se coc clătitele.
Se topește ciocolata în frisca lichida pana se obținem o crema pufoasa.
Se montează câte o clătită apoi se pune crema si tot așa pana se termina clătitele si crema. Se poate orna cu fructe sau bezele.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol incapator, pune faina si amestec-o cu varful de sare. Sparge ouale in mijlocul fainii si toarna aproximativ 50ml de lapte si lingura de ulei. Incepe sa amesteci din centru, incorporand incet faina in oua, lapte si ulei. Mixeaza pana ce obtii o pasta groasa (mai adauga putin lapte daca e prea greu de amestecat).
Toarna o parte din lapte pentru a subtia aluatul. In timp ce amesteci, adauga restul lapteului turnand incontinuu. La final vei obtine o compozitie subtire.
Se coc clătitele.
Se topește ciocolata în frisca lichida pana se obținem o crema pufoasa.
Se montează câte o clătită apoi se pune crema si tot așa pana se termina clătitele si crema. Se poate orna cu fructe sau bezele.