Miros de toamna târzie
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregătiți cuptorul la 180 °. Se pregătește o pe tavă rotundă cu fundul detașabil. Pregătiți merele. Într-un castron mare combinați Ferigile de mere cu suc de lămâie, scorțișoară și patru linguri de amidon.
Pregătiți aluatul de tort. Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Într-un alt bol amestecat untul cu zahărul până obțineți o cremă. Bateți cu albușurile de ou cu smântână cu coaja de lămâie și extractul de familie. Se amestecă cu făină și astfel obținem compoziția de aluat. Se toarnă aluatul în tavă preparată și se aranjează feliile mere în partea superioară . Coacerii timp de 30 de minute
Între timp pregătiți bezeaua. Bateți albușurile de ou până când se spumează cu un mixer. Adăugați treptat zahărul și amestecând încontinuu până când zahărul se va topi și astfel vom obține o bezea perfectă
Scoateți tava din cuptor și adăugați bezeaua deasupra prăjituri și coaceți încă 20 de minute până la maro auriu..
se servește rece
Ingrediente
Indicații
Pregătiți cuptorul la 180 °. Se pregătește o pe tavă rotundă cu fundul detașabil. Pregătiți merele. Într-un castron mare combinați Ferigile de mere cu suc de lămâie, scorțișoară și patru linguri de amidon.
Pregătiți aluatul de tort. Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Într-un alt bol amestecat untul cu zahărul până obțineți o cremă. Bateți cu albușurile de ou cu smântână cu coaja de lămâie și extractul de familie. Se amestecă cu făină și astfel obținem compoziția de aluat. Se toarnă aluatul în tavă preparată și se aranjează feliile mere în partea superioară . Coacerii timp de 30 de minute
Între timp pregătiți bezeaua. Bateți albușurile de ou până când se spumează cu un mixer. Adăugați treptat zahărul și amestecând încontinuu până când zahărul se va topi și astfel vom obține o bezea perfectă
Scoateți tava din cuptor și adăugați bezeaua deasupra prăjituri și coaceți încă 20 de minute până la maro auriu..
se servește rece