Varianta usoara si gustoasa, fara blat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apă rece şi se lasă până preparăm cremele.
Se pregateste crema Ole din lapte rece, praful de crema şi esenţa de vanilie.
Se bate frişca spumă, nu foarte tare împreună cu zahărul Bourbon.
În crema de vanilie se adaugă frişca bătută, apoi gelatina pe care am pus-o după hidratare la foc mic, până s-a încălzit şi dizolvat.
Se amestecă bine, după care se adaugă stafidele şi fructele din dulceaţă.
Se toarnă compoziţia în tava tapetată cu folie de plastic.
Se dă la rece pentru 4-5 ore, după care se poate răsturna pe un platou şi se poate orna după preferinţă.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apă rece şi se lasă până preparăm cremele.
Se pregateste crema Ole din lapte rece, praful de crema şi esenţa de vanilie.
Se bate frişca spumă, nu foarte tare împreună cu zahărul Bourbon.
În crema de vanilie se adaugă frişca bătută, apoi gelatina pe care am pus-o după hidratare la foc mic, până s-a încălzit şi dizolvat.
Se amestecă bine, după care se adaugă stafidele şi fructele din dulceaţă.
Se toarnă compoziţia în tava tapetată cu folie de plastic.
Se dă la rece pentru 4-5 ore, după care se poate răsturna pe un platou şi se poate orna după preferinţă.
Poftă bună!