Un tort rapid și de efect. Puteți folosit orice fructe doriți, puteți sa faceți combinații de mai multe fructe. Delicios!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se bate frisca lichida cu 40 g zahar pudra. Frisca trebuie sa fie rece (sa stea măcar 4 ore la frigider și 30 minute la congelator).
Se bate branza mascarpone cu 40 g zahar pudra, iar apoi se încorporează și frisca bătută înainte.
Într-o tava rotunda cu margini detașabile se așează pișcoturile vertical și pe fundul tăvii, ca un blat. Se toarnă jumătate din crema obținută anterior, 400 g fructe și se acoperă cu un strat de pișcoturi (ca al 2lea blat).
Se adaugă deasupra crema rămasă și se așează restul fructelor. Se da la rece și se servește peste 4-5 ore.
Ingrediente
Indicații
Se bate frisca lichida cu 40 g zahar pudra. Frisca trebuie sa fie rece (sa stea măcar 4 ore la frigider și 30 minute la congelator).
Se bate branza mascarpone cu 40 g zahar pudra, iar apoi se încorporează și frisca bătută înainte.
Într-o tava rotunda cu margini detașabile se așează pișcoturile vertical și pe fundul tăvii, ca un blat. Se toarnă jumătate din crema obținută anterior, 400 g fructe și se acoperă cu un strat de pișcoturi (ca al 2lea blat).
Se adaugă deasupra crema rămasă și se așează restul fructelor. Se da la rece și se servește peste 4-5 ore.