Tort fără coacere

AutorChefmihai
DificultateÎncepător

Un tort rapid și de efect. Puteți folosit orice fructe doriți, puteți sa faceți combinații de mai multe fructe. Delicios!

ShareSave
Randamente10 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 120 ml Smantana pentru frisca
 80 gr Zahar pudra
 800 gr Mascarpone
 1 Pachet piscoturi
 600 gr Fructe

Mod de preparare:

1

Se bate frisca lichida cu 40 g zahar pudra. Frisca trebuie sa fie rece (sa stea măcar 4 ore la frigider și 30 minute la congelator).

2

Se bate branza mascarpone cu 40 g zahar pudra, iar apoi se încorporează și frisca bătută înainte.

3

Într-o tava rotunda cu margini detașabile se așează pișcoturile vertical și pe fundul tăvii, ca un blat. Se toarnă jumătate din crema obținută anterior, 400 g fructe și se acoperă cu un strat de pișcoturi (ca al 2lea blat).

4

Se adaugă deasupra crema rămasă și se așează restul fructelor. Se da la rece și se servește peste 4-5 ore.

Ingrediente

 120 ml Smantana pentru frisca
 80 gr Zahar pudra
 800 gr Mascarpone
 1 Pachet piscoturi
 600 gr Fructe

Indicații

1

Se bate frisca lichida cu 40 g zahar pudra. Frisca trebuie sa fie rece (sa stea măcar 4 ore la frigider și 30 minute la congelator).

2

Se bate branza mascarpone cu 40 g zahar pudra, iar apoi se încorporează și frisca bătută înainte.

3

Într-o tava rotunda cu margini detașabile se așează pișcoturile vertical și pe fundul tăvii, ca un blat. Se toarnă jumătate din crema obținută anterior, 400 g fructe și se acoperă cu un strat de pișcoturi (ca al 2lea blat).

4

Se adaugă deasupra crema rămasă și se așează restul fructelor. Se da la rece și se servește peste 4-5 ore.

Tort fără coacere