fbpx

Tort fără coacere

AutorChefmihai
DificultateÎncepător

Un tort rapid și de efect. Puteți folosit orice fructe doriți, puteți sa faceți combinații de mai multe fructe. Delicios!

ShareSalvează
Produce10 PorțiiTimp de Preparare20 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 120 ml Smantana pentru frisca
 80 g Zahar pudra
 800 g Mascarpone
 1 Pachet piscoturi
 600 g Fructe

Mod de preparare:

1

Se bate frisca lichida cu 40 g zahar pudra. Frisca trebuie sa fie rece (sa stea măcar 4 ore la frigider și 30 minute la congelator).

2

Se bate branza mascarpone cu 40 g zahar pudra, iar apoi se încorporează și frisca bătută înainte.

3

Într-o tava rotunda cu margini detașabile se așează pișcoturile vertical și pe fundul tăvii, ca un blat. Se toarnă jumătate din crema obținută anterior, 400 g fructe și se acoperă cu un strat de pișcoturi (ca al 2lea blat).

4

Se adaugă deasupra crema rămasă și se așează restul fructelor. Se da la rece și se servește peste 4-5 ore.

Ingrediente

 120 ml Smantana pentru frisca
 80 g Zahar pudra
 800 g Mascarpone
 1 Pachet piscoturi
 600 g Fructe

Direcții

1

Se bate frisca lichida cu 40 g zahar pudra. Frisca trebuie sa fie rece (sa stea măcar 4 ore la frigider și 30 minute la congelator).

2

Se bate branza mascarpone cu 40 g zahar pudra, iar apoi se încorporează și frisca bătută înainte.

3

Într-o tava rotunda cu margini detașabile se așează pișcoturile vertical și pe fundul tăvii, ca un blat. Se toarnă jumătate din crema obținută anterior, 400 g fructe și se acoperă cu un strat de pișcoturi (ca al 2lea blat).

4

Se adaugă deasupra crema rămasă și se așează restul fructelor. Se da la rece și se servește peste 4-5 ore.

Tort fără coacere