Tort red velvet cu crema de mascarpone si frișcă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca ingredientele uscate, făina, praf de copt si bicarbonat. Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga câte un ou pe rând si se mixează după fiecare.
Se adauga si vanilia si se mixează pana se obține o compoziție cremoasă.
Se adauga colorantul in laptele bătut, apoi laptele in compoziția cremoasă împreuna cu făina.
Se omogenizează compoziția si se împarte in doua forme rotunde de tort.
Se coc la 180˚C pentru 30 minute sau pana trece testul scobitorii.
In bolul mixerului se pun toate ingredientele pentru crema si se mixează pana are o consistentă densa si cremoasă. Se da la frigider pana la utilizare.
Se pune jumătate din crema pe primul blat, apoi se adauga din fructe.
Se pune si al 2-lea blat si se adauga cealaltă jumătate din cantitatea de crema.
Se ornează cu fructe deasupra după placul fiecăruia.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca ingredientele uscate, făina, praf de copt si bicarbonat. Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga câte un ou pe rând si se mixează după fiecare.
Se adauga si vanilia si se mixează pana se obține o compoziție cremoasă.
Se adauga colorantul in laptele bătut, apoi laptele in compoziția cremoasă împreuna cu făina.
Se omogenizează compoziția si se împarte in doua forme rotunde de tort.
Se coc la 180˚C pentru 30 minute sau pana trece testul scobitorii.
In bolul mixerului se pun toate ingredientele pentru crema si se mixează pana are o consistentă densa si cremoasă. Se da la frigider pana la utilizare.
Se pune jumătate din crema pe primul blat, apoi se adauga din fructe.
Se pune si al 2-lea blat si se adauga cealaltă jumătate din cantitatea de crema.
Se ornează cu fructe deasupra după placul fiecăruia.