Reteta usoara in mai putin de 20 minute! Pentru iubitorii de brocoli

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierb tortelini in apa cu sare si se pastreaza 50 ml din apa in care acestia au fiert.
Intr-o tigaie adaugam 3-4 linguri de ulei de masline si brocoli rupt in bucati mici si calim pentru 4 minute, dupa care punem 1 lingura de apa si acoperim tigaia si lasam sa se gateasca pentru 5 minute.
La final adaugam untul, sucul si zestul de la o lamaie, sare si piper si gatim pentru 5 minute la foc mic-mediu. Adaugam tortelini, parmezanul si apa pastrata de la tortelini si amestecam la foc mic pana cand se formeaza un sos cremos.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Se fierb tortelini in apa cu sare si se pastreaza 50 ml din apa in care acestia au fiert.
Intr-o tigaie adaugam 3-4 linguri de ulei de masline si brocoli rupt in bucati mici si calim pentru 4 minute, dupa care punem 1 lingura de apa si acoperim tigaia si lasam sa se gateasca pentru 5 minute.
La final adaugam untul, sucul si zestul de la o lamaie, sare si piper si gatim pentru 5 minute la foc mic-mediu. Adaugam tortelini, parmezanul si apa pastrata de la tortelini si amestecam la foc mic pana cand se formeaza un sos cremos.
Pofta buna!