Un twist al clasicului prepart spaniol, imbunatatit (zic eu) cu telemea romaneasca din belsug.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cartofii spalati si curatati se feliaza la mandolina si apoi se aburesc 5 minute (grabete procesul de coacere). Daca nu aveti o cratita de gatit la aburi se pot blansa rapid, doar cat se sa inmoaie putin.
Se bat cele 4 oua cu 50 ml de lapte, sare si piper.
Se unge o tigaie de fonta sau o tava de tarta cu putin ulei/unt si se aseaza un strat de felii de cartofi, unul de chorizo, se presara telemea sfarmata/razuita si se repeta straturile.
Cand straturile sunt gata, se toarna deasupra ouale batute, se mai pune niste branza.
Se coace la foc mediu timp de 25 de minute, sau pana se rumeneste.
Ingrediente
Indicații
Cartofii spalati si curatati se feliaza la mandolina si apoi se aburesc 5 minute (grabete procesul de coacere). Daca nu aveti o cratita de gatit la aburi se pot blansa rapid, doar cat se sa inmoaie putin.
Se bat cele 4 oua cu 50 ml de lapte, sare si piper.
Se unge o tigaie de fonta sau o tava de tarta cu putin ulei/unt si se aseaza un strat de felii de cartofi, unul de chorizo, se presara telemea sfarmata/razuita si se repeta straturile.
Cand straturile sunt gata, se toarna deasupra ouale batute, se mai pune niste branza.
Se coace la foc mediu timp de 25 de minute, sau pana se rumeneste.