O reteta delicioasa!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem pe foc o oala cu apa si putina sare. In momentul in care apa a inceput sa fiarba, adaugam pastele pentru 8-10 minute.
Intr- o tigaie punem uleiul de masline, ceapa si rosiile (taiate marunt in prealabil). In momentul in care sosul incepe sa scada, adaugam condimentele, busuiocul uscat, oregano, sarea, piperul cu lamaie, amestecam.
Dupa 2 minute adaugam smantana de gatit si fierbem pentru 2 minute.
In acest timp taiem parmezanul cubulete mici. Adaugam jumatate din cantitate in sos.
Punem pastele in sos si amestecam bine.
Punem pastele intr-un bol, punem 2 lingurite de pesto verde, parmezan si busuioc proaspat.
Ingrediente
Indicații
Punem pe foc o oala cu apa si putina sare. In momentul in care apa a inceput sa fiarba, adaugam pastele pentru 8-10 minute.
Intr- o tigaie punem uleiul de masline, ceapa si rosiile (taiate marunt in prealabil). In momentul in care sosul incepe sa scada, adaugam condimentele, busuiocul uscat, oregano, sarea, piperul cu lamaie, amestecam.
Dupa 2 minute adaugam smantana de gatit si fierbem pentru 2 minute.
In acest timp taiem parmezanul cubulete mici. Adaugam jumatate din cantitate in sos.
Punem pastele in sos si amestecam bine.
Punem pastele intr-un bol, punem 2 lingurite de pesto verde, parmezan si busuioc proaspat.