Trufe cu banana, fulgi de ovaz si pudra de roscove

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

O reteta delicioasa!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 5 fulgi de ovaz
 1 banana
 6 pudra de roscove

Mod de preparare:

1

Pasam banana cu ajutorul unei furculite pana obtinem o pasta.

2

Adaugam fulgii de ovaz si amestecam pana obtinem o compozitie tare si lipicioasa. Adaugam 2 lingurite de pudra de roscove. Fulgii vor absorbi lichidul si compozitia va deveni cremoasa.

3

Dam compozitia la frigider pentru aproximativ 30 de minute.

4

Scoatem compozitia din frigider si, cu ajutorul unei linguri, luam compozitia si o punem in palme. Formam bilute pe care le dam prin pudra de roscove.

Ingrediente

 5 fulgi de ovaz
 1 banana
 6 pudra de roscove

Indicații

1

Pasam banana cu ajutorul unei furculite pana obtinem o pasta.

2

Adaugam fulgii de ovaz si amestecam pana obtinem o compozitie tare si lipicioasa. Adaugam 2 lingurite de pudra de roscove. Fulgii vor absorbi lichidul si compozitia va deveni cremoasa.

3

Dam compozitia la frigider pentru aproximativ 30 de minute.

4

Scoatem compozitia din frigider si, cu ajutorul unei linguri, luam compozitia si o punem in palme. Formam bilute pe care le dam prin pudra de roscove.

Trufe cu banana, fulgi de ovaz si pudra de roscove