Va prezint cea mai simpla reteta de trufe! Sunt mici nori pufosi, plin de ciocolata si cocos! Ce va puteti dori mai mult?!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Topim la bain-marie ciocolata alba impreuna cu untul de cacao (daca nu aveti unt de cacao il puteti inlocui cu 2 lingurite de unt de cocos) si intr-un bol le amestecam impreuna cu mascarponele. Dam compozitia la frigider pentru aprox 1 ora, ne va mai usor de lucrat cu ea. Luam o farfurie intinsa pe care punem fulgii de cocos, din compozitia deja racita formam bilute pe care le tavalim prin cocos. Inainte sa le servim va recomand sa le tineti cateva ore la frigider, acum depinde cat de mult rezistati.
Ingrediente
Indicații
Topim la bain-marie ciocolata alba impreuna cu untul de cacao (daca nu aveti unt de cacao il puteti inlocui cu 2 lingurite de unt de cocos) si intr-un bol le amestecam impreuna cu mascarponele. Dam compozitia la frigider pentru aprox 1 ora, ne va mai usor de lucrat cu ea. Luam o farfurie intinsa pe care punem fulgii de cocos, din compozitia deja racita formam bilute pe care le tavalim prin cocos. Inainte sa le servim va recomand sa le tineti cateva ore la frigider, acum depinde cat de mult rezistati.