Turta dulce cu miere, potrivita pentru acest sezon.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se topeste untul si se amesteca cu mierea
Intr-un alt vas, se amesteca faina cu bicarbonatul, zaharul vanilat, scortioara, praful de sare si oul, apoi se adauga unul si mierea.
Omogenizati aluatul cu lingura, cu mana, sau cu mixerul.
Se ia aluatul pentru turta dulce cu miere si se pune intr-o folie transparenta. Daca doriti sa coaceti in aceeasi zi turtele lasati aluatul macar o ora la frigder. Recomandabil ar fi ca aluatul sa stea la rece cateva ore bune (peste noapte).
Se scoate aluatul din frigider si se lasa 30 de minute sa ajunga la temperatura camerei, apoi se intinde in foi de 5-6 mm si se taie in forme.
Se aseaza pe foaia de copt si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade , aprox 8-9 minute.
Ingrediente
Indicații
Se topeste untul si se amesteca cu mierea
Intr-un alt vas, se amesteca faina cu bicarbonatul, zaharul vanilat, scortioara, praful de sare si oul, apoi se adauga unul si mierea.
Omogenizati aluatul cu lingura, cu mana, sau cu mixerul.
Se ia aluatul pentru turta dulce cu miere si se pune intr-o folie transparenta. Daca doriti sa coaceti in aceeasi zi turtele lasati aluatul macar o ora la frigder. Recomandabil ar fi ca aluatul sa stea la rece cateva ore bune (peste noapte).
Se scoate aluatul din frigider si se lasa 30 de minute sa ajunga la temperatura camerei, apoi se intinde in foi de 5-6 mm si se taie in forme.
Se aseaza pe foaia de copt si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade , aprox 8-9 minute.