O retetă delicioasă foarte ușor de făcut în care putem implica și copii sau de ce nu întreaga familie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui robot mixăm siropul de agave,curmalele și untul până obținem o cremă.
Intr-un bol amestecăm făina,alunele măcinate,bicarbonatul și condimentele pentru turtă dulce.
Peste amestecul solid adăugăm amestecul lichid și omogenizăm cu o spatulă,apoi cu mâinile,adăugăm apa rece și amestecăm până obținem o consistență potrivită.Frământăm aluatul până devine maleabil.
Intindem aluatul într-o foaie groasă de 5 mm,decupăm formele dorite și le transferăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coacem turta dulce la 180°C - 18 minute,pâna se rumenesc foarte puțin pe margini.
Ingrediente
Indicații
Cu ajutorul unui robot mixăm siropul de agave,curmalele și untul până obținem o cremă.
Intr-un bol amestecăm făina,alunele măcinate,bicarbonatul și condimentele pentru turtă dulce.
Peste amestecul solid adăugăm amestecul lichid și omogenizăm cu o spatulă,apoi cu mâinile,adăugăm apa rece și amestecăm până obținem o consistență potrivită.Frământăm aluatul până devine maleabil.
Intindem aluatul într-o foaie groasă de 5 mm,decupăm formele dorite și le transferăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coacem turta dulce la 180°C - 18 minute,pâna se rumenesc foarte puțin pe margini.