Biscuiti deliciosi, crocanti si aromati
Ingrediente:
Mod de preparare:
Bateti untul, zaharul brun, scortisoara, ghimbirul, cuisoarele, pana se omogenizeaza.
Adaugati mierea si oul, omogenizati.
Adaugati faina si praful de copt in compozitie, amestecand cu un mixer la viteza mica.
Se imparte in 3 parti si se lasa la rece timp de 1 ora.
Optional: pentru renii din poza, intr-o parte mai mica din aluat am adaugat cacao pentru culoarea mai inchisa a coarnelor.
Aluatul se intinde cu grosimea de 0.3 - 0.6 cm. Se taie in formele dorite - lasati imaginatia sa se joace 😀 (eu pentru coarnele de ren am folosit o forma care se dorea a fi o aripa de fluture).
Se coace in cuptorul preincalzit la 150 grade C timp de 8-10 minute.
Bucurati-va de mirosul divin care umple casa si de gustul grozav!
Ingrediente
Indicații
Bateti untul, zaharul brun, scortisoara, ghimbirul, cuisoarele, pana se omogenizeaza.
Adaugati mierea si oul, omogenizati.
Adaugati faina si praful de copt in compozitie, amestecand cu un mixer la viteza mica.
Se imparte in 3 parti si se lasa la rece timp de 1 ora.
Optional: pentru renii din poza, intr-o parte mai mica din aluat am adaugat cacao pentru culoarea mai inchisa a coarnelor.
Aluatul se intinde cu grosimea de 0.3 - 0.6 cm. Se taie in formele dorite - lasati imaginatia sa se joace 😀 (eu pentru coarnele de ren am folosit o forma care se dorea a fi o aripa de fluture).
Se coace in cuptorul preincalzit la 150 grade C timp de 8-10 minute.
Bucurati-va de mirosul divin care umple casa si de gustul grozav!