Desert delicios cu taliagtele, branza de vaci si stafide.
Ingrediente:
Mod de preparare:
100g zahar se caramelizeaza si te tapeteaza un vas de iena. Dupa se lasa sa se raceasca caramelul pe vas.
Se pun stafidele impreuna cu laptele intr-un vas si se amesteca. Dupa se pune vasul in cuptorul cu microunde 3-4 minute la putere medie (4-500w).
Fierbem o punga de tagliatele (500g).
In timp ce fierb tagliatelele mixam 100g zahar,si 4 oua intr-un vas pana compozitia face spuma. Dupa in acelasi vas se adauga branza de vaci si stafidele scurse de lapte si se amesteca.
Amestecam compozitia impreuna cu tagliatelele fierte si dupa o turnam in vasul de iena peste caramel. Nivelam compozitia in vasul de iena.
Coacem in cuptor la 180°C aproximativ 50 minute pana se face o crusta tare portocalie.
Se serveste cald sau rece, dupa preferinte. Mie imi place cald. 🙂
Ingrediente
Indicații
100g zahar se caramelizeaza si te tapeteaza un vas de iena. Dupa se lasa sa se raceasca caramelul pe vas.
Se pun stafidele impreuna cu laptele intr-un vas si se amesteca. Dupa se pune vasul in cuptorul cu microunde 3-4 minute la putere medie (4-500w).
Fierbem o punga de tagliatele (500g).
In timp ce fierb tagliatelele mixam 100g zahar,si 4 oua intr-un vas pana compozitia face spuma. Dupa in acelasi vas se adauga branza de vaci si stafidele scurse de lapte si se amesteca.
Amestecam compozitia impreuna cu tagliatelele fierte si dupa o turnam in vasul de iena peste caramel. Nivelam compozitia in vasul de iena.
Coacem in cuptor la 180°C aproximativ 50 minute pana se face o crusta tare portocalie.
Se serveste cald sau rece, dupa preferinte. Mie imi place cald. 🙂